PROCAS EXPERT CONSTRUCT - Hidroizolatii Profesionale

Sape

SAPE TURNATE CORECT- STRUCTURA REZISTENTA A CONSTRUCTIEI

Pentru eficientizarea unei constructii aveti cu siguranta nevoie de turnarea unei sape, care formeaza un strat protector, absolut necesar. Aceasta se asterne pe planseuri avand rolul de a egaliza suportul sau de a inclina suprafata catre scurgeri, in functie de fiecare situatie in parte. Sapa este de fapt un material pe baza de ciment, ce se foloseste in special ca strat suport pentru finisaje. Are o consistenta mai moale decat betonul si se toarna folosind utilaje speciale, ceea ce permite trasarea si finisarea ei cu mare precizie. Echipa Procas Expert Construct este expertul in turnare sape de care aveti nevoie pentru reusita sigura. Folosim doar materiale de inalta calitate si va oferim un aspect profesional al lucrarii, indiferent de complexitatea acesteia. Noi preparam rapid materialul, folosind un nisip foarte curat, pe care il modelam si il trasam usor si care se usuca destul de repede.

Aceste sape reprezinta materiale rezistente care se foloseste la hidroizolatia teraselor sau balcoanelor, dar nu numai, avand o arie larga de intrebuintare. In functie de fiecare constructie in parte, avem nevoie de un anumit tip de sapa. In acest sens, sapa de panta este cea care nu permite stagnarea apei pe terasa in timp ce sapa de egalizare asigura un strat de protectie si suport pentru finisaje in cazul unor terase circulabile si este eliminata, daca se opteaza pentru asezarea de dale sau pardoseala. Pentru amestecarea si pomparea sapei preparate pe suprafata de lucru se folosesc utilaje speciale iar toata lucrarea se realizeaza cu ferestrele si usile inchise. Pe perioada executiei acestei sape trebuie sa se pastreze o anumita temperatura a aerului in interior. Echipa noastra realizeaza lucrari cu maxima precizie, tinand cont de standardele europene in vigoare si respectand etapele esentiale pentru rezultate uimitoare.

Procas Expert Construct executa lucrari net calitative cu ajutorul unei echipe profesioniste si implementeaza solutii de ultima generatie. Ne pliem perfect necesitatilor dumneavoastra, asadar nu ezitati sa ne contactati iar o echipa se va deplasa imediat la locul indicat pentru a intocmi un plan de baza care sa va asigure reusita.

Aceste sape hidroizolante sunt absolut necesare pentru durabilitatea amenajarii ulterioare, si implicit confortul dumnevoastra. Infiltratiile de apa pot cauza numeroase probleme de aceea trebuie sa acordam o atentie deoebita hidroizolatiilor. Noi venim in sprijinul clientilor nostri cu solutii inedite folosind sape pe baza de ciment, special utilizate pentru hidroizolarea balcoanelor, teraselor, bailor si dusurilor, inainte de aplicarea placilor ceramice.

Aplicarea acestor sape se face cu mare atentie, iar beneficiile sunt pe termen lung, asigurandu-va linistea si siguranta de care aveti nevoie. Materialele folosite pentru acest amestec are nenumarate proprietati dintre care amintim: hidroizolare durabila, lucrabilitate excelenta, avand o capacitate mare de acoperire fisuri, chiar si la temperaturi scazute.

Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi pentru ca echipa Procas Expert Construct reprezinta un real suport la nevoie. Cu o vasta experienta in domeniu reusim sa va oferim solutiile cele mai potrivite fiecarei situatii. Pentru informatii suplimentare contactati-ne numaidecat iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism tuturor intrebarilor, in cel mai scurt timp posibil.

error: Content is protected !!
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână