PROCAS EXPERT CONSTRUCT - Hidroizolatii Profesionale

Membrane bituminoase

MEMBRANE BITUMINOASE – PRODUSE IREPROSABILE

Procas Expert Construct vine in sprijinul clientilor nostri cu oferta generoasa de membrane bituminoase, pentru a da functionalitate deplina proiectelor dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti este formata din ingineri si muncitori atenti selectionati, care au o vasta experienta in domeniu, motiv pentru care nimic nu poate sta in calea reusitei noastre. Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor celor care apeleaza cu incredere la serviciile noastre, pentru ca vrem sa ne ridicam la cerintele chiar si celor mai exigenti clienti.

Firma noastra se afla intr-un proces de plina dezvoltare, deoarece vrem sa fim mereu cu un pas inaintea celorlalte firme ce ofera produse similare pe piata, implementand tehnologiile de ultima generatie in proiectele noastre. De asemenea, in desfasurarea activitatii zilnice ne dedicam in totalitate cerintelor clientilor nostri si ne implicam cu profesionalism si seriozitate de fiecare data.

Procas Expert Construct este aliatul dumneavoastra de nadejade atunci cand vorbim despre membrane bituminoase, astfel va puteti baza oricand pe serviciile noastre, deoarece suntem mereu acolo unde este nevoie de noi. Experienta pe care ne-am castigat-o de-a lungul timpului ne ajuta sa depasim orice obstacol apare, in buna desfasurare a activitatii noastre si sa ne incantam clientii in mod placut, datorita calitatii superioare a produselor comercializate de noi. In plus, aici gasiti cel mai bun raport calitate pret si va puteti bucura de reusita sigura.

Alegeti membrane bituminoase de la Procas Expert Construct, pentru ca acestea se ridica la cel mai inalt grad al calitatii si va garantam ca veti fi complet multumiti de investitia facuta. Ideale pentru hidroizolatii, realizate pe baza de bitum modificat, cu armatura din fibra de sticla sau poliester, sunt produse absolut necesare pentru o lucrare de exceptie. Se folosesc pentru prevenirea infiltrarii apei in interiorul elementelor de constructie, acoperisuri, terase, fundatii, refacerea hidroizolatiilor la terasele cladirilor vechi precum si pentru realizarea hidroizolarii teraselor noi necirculabile sau circulabile.

Inainte de a lua decizia finala cu privire la membrane bituminoase, trebuie sa acordati atentia binemeritata complexitatii lucrarii in care urmeaza sa folositi aceste produse, deoarece este necesar sa alegeti membrana potrivita pentru fiecare proiect in parte. In functie de ce anume aveti de izolat, achizitionati produsele care se potrivesc cel mai bine necesitatilor dumneavoastra.

Asadar este bine de stiut ca exista mai multe tipuri de membrane bituminoase, si-anume membrane bituminoase cu armatura din fibra de sticla sau cele cu armatura sin poliester netesut. Membranele cu armatura din fibra de sticla se folosesc doar pentru lucrari de hidroizolatii in sistem dublu sau multistrat, in timp ce membranele bituminoase cu armatura din poliester se folosesc atat  pentru lucrari monostrat cat si pentru lucrari multistrat, de complexitate usoara, medie sau chiar ridicata. Sunt absolut perfecte in cazul in care trebuie sa izolati acoperisuri plane sau curbe, hale metalice, diferite fundatii sau lucrari hidrotehnice.

Se folosesc pentru realizarea hidroizolatiilor de calitate superioara, reprezentand o modalitate practica si economica in acelasi timp. Hidroizolatiile cu membrane bituminoase satisfac asteptarile clentilor nostri si le ofera siguranta de care au nevoie. Acestea au rolul de a oferi protectie maxima constructiei, oferindu-va garantia ca va puteti bucura de eficienta lor  pentru mult timp.

error: Content is protected !!
ro_RORomână
en_GBEnglish (UK) ro_RORomână