SOLUTII TEHNICE

GALERIE FOTO

ARTICOLE HIDROIZOLATII

Solutii

Aici puteti vedea solutiile tehnice pentru hidroizolatii si serviciile oferite.

Galerie

Aici puteti vizualiza poze cu o parte din hidroizolatiile executate de firma noastra.

 
Articole

Plata lucrarilor se poate efectua si in rate fara a se percepe penalitati si dobanda.

Despre noi

                            Firma a inceput sa isi desfasoare activitatea in anul 2005, cu un colectiv format atat din ingineri, sefi de echipe, cat si muncitori calificati si necalificati, care sunt gata oricand sa raspunda cerintelor clientilor.

Avand in vedere caracterul continuu si dinamic al procesului de perfectionare a activitatii de conceptie si de realizare a constructiilor in tara noastra, firma PROCAS EXPERT CONSTRUCT este constienta de necesitatea revizuirii in continuare a tehnogiilor de lucru si a materialelor pentru a pune la dispozitia clientiilor o tehnologie cat mai actuala.

Hidroizolatii

Termoizolatii

Alte servicii

Firma PROCAS EXPERT CONSTRUCT are o gama larga de rezolvari ale inveliturilor-terasa, cu utilizarea materialelor termoizolatoare cele mai frecvent intalnite in practica actuala in tara noastra.

Calitatea unei lucrari de hidroizolatie este data de calitatea si caracteristicile materialului folosit precum si de calitatea executiei.

Noutati

In atentia Asociatiilor de Proprietari si Locatari pentru hidroizolatii terase bloc:

Noutati
  • Plata lucrarilor executate se poate efectua si in rate (fara a se percepe dobanda sau actualizarea pretului la cursul de schimb valutar)
  • Avansul initial (destinat procurarii de materiale) este de 30-40% din valoarea lucrarii.
  • Oferim consultanta de specialitate gratuit.
  • Asiguram urmarirea comportarii in exploatare a lucrarilor executate (gratuit, in perioada de garantie).
  • Lucrarile de hidroizolatie terasa bloc executate de societatea noastra sunt verificate periodic (anual) si sunt remediate gratuit eventualele defecte.